4. päivä Riossa (6.2.2012 maanantai)

Tänään Saaraan sambahely kaupoille. Tavaraa oli kuin mustanmäen torilla. Ennen kuin on käynyt alueen liikkeissä, ei voi ymmärtää kuinka paljon tavaraa siellä on. Olen kuvitellut sambatavara kaupat hyvin erilaisiksi. Oli myös erittäin vaikea hahmottaa mistä aloittaisi ostosten tekemisen, varsinkin kun ei osta pelkästään itselleen. Ensikertalaisena materiaalilistojen kanssa olin ihan hukassa. Kai me jotain ostettiin kun 32 kg tavaraa kannettiin kaupoista pois.

Kävimme lounaalla kiloravintola Saara Grillissä. Ruoka oli todella hyvää. Seisovastapöydästä lastattiin lautaselle ruokaa, jonka hinta määräytyy painon mukaan. Suosittelen jokaiselle brasseihin matkustavalle. Tavarat raahattiin kämpille taksilla. Olimme saaneet tietoa etukäteen että takseilla ei kannata paljoa matkustaa, koska julkiset kulkuneuvot ovat hyviä. Olemme kokeilleet metroa ja bussia. Taksilla olemme ajelleet paljon, koska se on erittäin edukasta, kun summan saa aina jaettua meidän neljän kesken. Et ei muuta ku taksit käyttöön! Keräsimme hetken voimia, jonka jälkeen lähdimme levykauppaan. Ko. kauppa (Modern sound),jota etsimme, ei enää ollut olemassa. Suuntasimme copacabanan rantatielle kojuihin ostoksille. Maisemat rannalla illalla olivat upeat.

Bagode baarissa on samba kaalissa...vai miten se meni. Lapa on alue jossa on iltaisin vilkas baari elämä, jossa kuulee live musiikkia. Loppu illan vietimme (5 tuntia...) Pagode baarissa Carioca da gemassa. Tunnelma oli sanoin kuvaamatonta. Jälleen yksi asia mikä pitää kokea itse, kuten melkein kaikki täällä Riossa. Tanssin PALJON. Miia ei ollut paikoillaan hetkeään. Ihmiset ihastelivat tanssitaitoamme ja seurasivat tarkkaan samba no pé:tamme. Tutustuimme pariin brassi mieheen ja espanjalaiseen naiseen, joiden kanssa tanssimme koko illan. Aamulla sambakamaa kantaessa oli samban ilo kateissa. Myöhemmin se löytyi, sydä-
mestä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti