8. päivä Riossa (10.2.2012)

Tänään odotellaan loppuja porukasta saapuvaksi. Joukkoon iloiseen liittyy Tarja, Kati ja Mushkan mies Jari. Ennen koneen saapumista Rioon ehdimme aamupäivällä soitin kaupoille. Ostin rocarin ja tampparin. Myyjät eivät olleet kovinkaan palvelualttiita, mutta sain kuin sainkin haluamani soittimet ostettua.

Iltapäivällä Carlos tuli palaveeraamaan karnevaalipaikoista. Hän kertoi kolme paikkaa Clementen kulkueeseen olevan nyt varmaa. Ostimme kolme paikkaa minä, Miia ja Mushka. Nyt on vielä ikävä kyllä auki kolmen muun tanssipaikka. Olisi kova pettymys jos kaikki emme pääsisi samaan alaan tai edes samaan kouluun, koska olemme jo niin asennoituneet Clementeläisiksi.

Matkaajat saapuivat turvallisesti perille illalla. Heidän matkalaukkunsa jäivät Lissaboniin ja niitä nyt joudutaan odottelemaan perille. Toivottavasti tulevat pian. Porukan kanssa käytiin ostamassa kevyempää puettavaa kuin verkkarit ja lenkkarit ja suuntasimme dromolle Mocidaden ja Salgueiron treeneihin. Dromolle päästyämme Mocidade oli juuri aloittelemassa, lämmitellen yleisöä. Mikäs se siellä kuuluikaan? Olenko tullut kotiin? Surdotkin niin tutut ja mikä breikki? Sehän se siellä mitä Klausin kanssa muutaman kerran treenattiin Roseiralla. Aivan mahtavaa. Kulkueen musapuoli oli erinomaisesti hallussa, mutta tanssijoiden meininki oli hyvin laimeaa luokkaa, kuten Mangueirallakin aikaisemmin. Salgueiro taasen oli huippu vedossa. Baianat olivat todella kauniita ja lippupari pisti parastaan. Matkaajajoukko jaksoi hyvin illan, vaikka lento oli takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti