5. päivä Riossa (7.2.2012)

synttärisankari
Paljon onnea Mushka! Aamupalalla juhlittiin Mushkan synttäreitä kakun kera.
Kävimme myös testaamassa Flamengon rannan. Maisema oli sokeritopalle ja auringonpalvonnan lomasta pystyi vahtaan gondoolihissien kulkua. Ranta oli epäsiistimpi kuin isot ipanema ja copis, mutta rauhallisempi. Paikallisia paljon, olimmekohan ainoat turistit..Viihdyimme. Kuuma on ollut tänäänkin. + 42 astetta. Ei olla päästy eilen eikä tänään uima-altaalle. Se on ollut suljettuna. Jonkin sortin vesihäiriötä koko Flamengon alueella. Nettiyhteyskin on tökkinyt, eikä päiväsaikaan ole kunnolla koneelle päässyt. Päivällisellä kävimme hotellin vieressä olevassa ravintolassa. Buffet-pöydän menyy vaikutti lupaavalta, mutta ruoka oli kylmää. Kerroin kassalla etten suostu maksamaan ruuasta koko summaa, koska se oli miltei kaikin osin kylmää. Pelkäsivät ilmeisesti kommunikaatio-ongelmia kun hiljaa rahastivat vain juoman. Toki muut joutuivat maksamaan, vaikka osa samaa kylmää ruokaa söikin.

Tänään saimme nauttia illan Sao Clementen sambakoululla. Väkeä oli paljon. Koululla oli tekniikkatreenit kulkuetta varten. Bateria kuulosti hyvältä. Lapset koululla olivat ihania ja taitavia. Koululla aisti hyvän yhteishengen. Aloitimme tien raivaamisen karnevaaleja varten. Kerroimme usealle eri ihmiselle toiveestamme päästä tanssimaan kulkueessa ja juuri Sao Clementessä. Ihmiset olivat ystävällisiä ja hymyileväisiä. Kovasti kutsuivat meidät uudelleen tanssimaan kouluunsa. Saimme liput torstaille katsomaan jonkin sortin showta sambakoululle. Saimme myös kutsun heidän vaunupajallensa. Kaikki on kuitenkin vielä auki tanssipaikan suhteen ja aikataulujen selvittely ei tunnu olevan kovin helppoa. Varmaa kuitenkin on, että paljon Sao Clementeä on luvassa.











3 kommenttia:

  1. ONNEA MUSULIINI! <3 Sillä on farkut auki... :)

    VastaaPoista
  2. ööö... niin onkin! älä oo noin tarkka. Ja toim. huom. ne ei todellakaan ole farkut, vaan hame! Ei täällä todellakaan voi pitää mitään pitkiä housuja tvs. ;)

    VastaaPoista
  3. Onnea Mushka! Ja kiitos Jenni blogista! Meni ihan kylmät väreet, kun luki näitä ja kaikki mahtavat muistot viime vuoden reissusta palasi mieleen. Ihanaa Rio -"lomaa"* teille kaikille! Oi, kun oon kade...kumpa ois siellä!
    *) heh, joo..vielä on Saaran keikat muistissa, et ne ei aina ollut sitä herkuinta osuutta shoppaa ja roudaa..

    VastaaPoista